Daily Archives: February 7, 2017

Fituesi Pashko 2015

Promovohet në UET libri “Investimet, tani dhe atje” me autor Arben Zibrin. Arben Zibri, një ish-student i Gramoz Pashkos, ishte fituesi i parë i çmimit ”Pashko” të akorduar nga Fondacioni për Liri Ekonomike në vitin 2 ...

KLUBI I DEBATIT 2015

Klubet e debatit në UET mblidhen një ose dy herë në javë dhe kanë në përbërjen e tyre studentë jo vetëm nga Universiteti Europian i Tiranës, por dhe nga Universiteti i Tiranës, ajo që ata i bashkon është dëshira për të q ...

KLUBI I DEBATIT 2014

Mes studenteve me te mire qe rezultuan gjate Kampionatit te Debatit Publik mbi Reformen e Arsimit te Larte, organizuar nga Fondacioni per Liri Ekonomike, jane shpallur dhe cmimet e ketij aktiviteti… I ndare ne disa faza ...

Close