Category: Blog

Filmi Dokumentar “ANTAGONISTI”

Filmi Dokumentar “ANTAGONISTI”

Në Kinema Millenium në prani të miqve, familjarëve, politikanëve të djathtë dhe të majtë u shfaq premiera e filmit dokumentar “Antagonisti”, kushtuar Gramoz Pashkos, mbështetur nga Fondacioni për Liri Ekonomike,me regji ...

Close