Category: Cmimi Ekonomik Pashko

Fituesi Pashko 2015

Promovohet në UET libri “Investimet, tani dhe atje” me autor Arben Zibrin. Arben Zibri, një ish-student i Gramoz Pashkos, ishte fituesi i parë i çmimit ”Pashko” të akorduar nga Fondacioni për Liri Ekonomike në vitin 2 ...

Close