Category: Klubi i Debatit

KLUBI I DEBATIT 2015

Klubet e debatit në UET mblidhen një ose dy herë në javë dhe kanë në përbërjen e tyre studentë jo vetëm nga Universiteti Europian i Tiranës, por dhe nga Universiteti i Tiranës, ajo që ata i bashkon është dëshira për të q ...

KLUBI I DEBATIT 2014

Mes studenteve me te mire qe rezultuan gjate Kampionatit te Debatit Publik mbi Reformen e Arsimit te Larte, organizuar nga Fondacioni per Liri Ekonomike, jane shpallur dhe cmimet e ketij aktiviteti… I ndare ne disa faza ...

Close