Free Market Road Show 2016

Free Market Road Show 2016

Fondacioni për Liri Ekonomike, si partner i Atlas Network dhe Austrian Economics Center (AEC) ka kënaqësinë t’ju ftojë në Free Market Road Show 2016, në bashkëpunim me më shumë se 90 institute kërkimore (think-tanks) dhe universitete në Evropë.

Biznesi dhe Harmonizimi i Taksave ne BE.

Speakers:

Besart Kadia (Foundation for Economic Freedom)

Barbara Kom (Austrian Economics Center Austria)

Lulzim Basha (Leader of the Democratic Party)

Michael Williams (Altius Financial, Inc, USA)

Mark Crawford (American Chamber Albania, USA)

Maria Blanco (Istitute Liberal Madrid, SPAIN)

Salami Xhepa (Deputy Rector for Research UET)

Gunther Fehlinger (Europeans for Tax Reform, Austira)

gadmin

Leave a Reply

Close