KLUBI I DEBATIT 2014

KLUBI I DEBATIT 2014

Mes studenteve me te mire qe rezultuan gjate Kampionatit te Debatit Publik mbi Reformen e Arsimit te Larte, organizuar nga Fondacioni per Liri Ekonomike, jane shpallur dhe cmimet e ketij aktiviteti…
I ndare ne disa faza, ky organizim mberriti ne momentin final ku pjesemarres, studente nga Universitete Publike e Private, debatuan mes tyre duke mbrojtur mes argumentash pikepamjet ne lidhje me ceshtjen e Reformes ne Arsim.
Fituesja kryesore e misionit te nje debati, folesja me e mire, Megi Jaupi e shperblyer edhe me nje vlere monetare 500 euro, eshte ende e surprizuar nga vendimi i juries…
I ftuar ne kete ceremoni, per te ligjeruar nje quazi leksion per studentet e pranishem, mbi : Lidershipin, Oratorine dhe Tregun, Avokat Ngjela nuk e fshehu qendrimin e tij mbi reformen ne Arsim…
Fondacioni për Liri Ekonomike synon që ta kthejë këtë aktivitet në traditë të përvitshme duke u shtrirë në të gjitha universitetet e vendit, publike dhe private, kjo për të inkurajuar studentët në debatin publik, në mënyrë që të përgatiten për të lobuar mbi interesat e tyre.

gadmin

Leave a Reply

Close