KLUBI I DEBATIT 2015

KLUBI I DEBATIT 2015

Klubet e debatit në UET mblidhen një ose dy herë në javë dhe kanë në përbërjen e tyre studentë jo vetëm nga Universiteti Europian i Tiranës, por dhe nga Universiteti i Tiranës, ajo që ata i bashkon është dëshira për të qenë aktivë.  Tryezat janë ndërtuar mbi modelin e Parlamentit britanik, që merret si model në organizimet e tilla edhe në nivel ndërkombëtar, duke i ndarë debatuesit në dy grupe kundërshtare, ku njëra palë mbron me argumente një tezë dhe pala tjetër e kundërshton po bazuar mbi argumente të forta.

gadmin

Leave a Reply

Close